Univerzalni daljinci

Univerzalni daljinski upravljalniki so namenjeni temu, da zamenjamo več obstoječih daljinskih upravljalnikov z enim ter z njim upravljamo vse A/V naprave. Cenovni razpon in paleta izdelkov na trgu danes, kupcu omogoča nakup najosnovnejšega univerzalnega daljinskega upravljalnika pa do naprednega tabličnega upravljalnika. Glede na dejstvo, da se sami že nekaj časa ukvarjamo s tovrstnimi izdelki smo se odločili predstaviti tudi ta program izelkov. Zastopamo pa tudi podjetje Touchsquid, ki je ravnokar začelo s proizvodnjo in prodajo tabličnega univerzalnega daljinskega upravljalnika.

Glede na dejstvo, da se sami že nekaj časa ukvarjamo s tovrstnimi izdelki smo se odločili predstaviti tudi ta program izelkov. Zastopamo pa tudi podjetje Touchsquid, ki je ravnokar začelo s proizvodnjo in prodajo tabličnega univerzalnega daljinskega upravljalnika.

Trenutni izdelki, za katere pa smo sami tudi zastopniki, uvozniki in distributerji v Sloveniji pa si lahko ogledate tukaj:

RedEye Control

  • RedEye izdelki vam omogočijo upravljanja tisočih naprav, od TV sprejemnika, sprejemnika za digitalno ali kabelsko ali IP televizijo do luči, klimatskih naprav in to vse z uprabo vašega pametnega telefona, itd.

Touchsquid

  • Touchsquid je nov tip Univerzalnega daljinskega upravljalnika. Prvi take vrste.
  • Namesto majhnih tipk in ikonic squid uporablja velik, 7″ »touch screen« ekran na dotik.

Global Cache

  • Global Cache izdeluje IP izdelke, enostavne za uporabo ki so namenjeni za stanovanjske, poslovne in izobraževalne trge.
  • Inovativni izdelki povezujejo prej nepovezane naprave v eno povezano omrežje.

Stopimo v stik

+386 (0)51 615 236

Osnovni podatki

Matična št.: 3283887000
ID za DDV: SI11342986
TRR: 3300 0000 2410 150
SWIFT/BIC: HAABSI22

Kontaktirajte nas

New Field

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri