RedEye Control

RedEye izdelki vam omogočijo upravljanja tisočih naprav, od TV sprejemnika, sprejemnika za digitalno ali kabelsko ali IP televizijo do luči, klimatskih naprav in to vse z uprabo vašega pametnega telefona, tabličnega ali osebnega računalnika.

Skupaj z RedEye applikacijo – brezplačen prenos za iOS ali Android imate popolen nadzor nad vašnim hišnim kinom in ostalimi sistemi. Izdelajte si aktivnosti za stvari, ki jih najpogosteje počnete. Poslušanje glasbe, gledanje filmov, iskanje programov… Tako lahko porabite več časa za uživanje namesto pritiskanja gumbov.

RedEye Dock

RedEye se poveže z vašim domačim brezžičnim (Wi-Fi) omrežjem, kar omogoči vsakomur v vaši hiši s pametnim telefonom, tabličnim ali osebnim računalnikom, upravljati vaš hišni kino. RedEye samodejno sinhronizira informacije preko vseh teh naprav, tako da lahko nadaljujete, kjer je zadnja oseba končala. Sedaj v obnovljenem designu, RedEye vključuje tudi IR-out port, tako da ga lahko mirno skrijete v omaro in še vedno upravljate vaš TV sprejemnik.

Vsaka oseba v vaši hiši lahko uporablja svoj pametni telefon, tablični ali osebni računalnik kot upravljalnik in več kot en upravljalnik lahko komunicira z vašo opremo hkrati.
S pritiskom ene tipke se zažene aktivnost – gledanje TV sprejemnika, poslušanje glasbe, igranje iger. Vam prirejene razporeditve tipk in ukazov za vsako aktivnost vam omogočajo, da vam ni potrebno iskati dodatnih ukazov.
Multi touch in motion gestures, brezplačna posodobitev programske opreme, varnostna kopija na osebnem računalniku, integriran TV vodič (v pripravi), vse le za delček cene profesionalnega sistema.

RedEye mini (upravljanje ko ste na poti)

RedEye mini ponuja veliko funkcionalnosti enote RedEye dock naprave a je enostaven za prenašanje s seboj. Uporabite RedEye mini z vašo napravo iPhone, iPod touch doma ali ko ste na poti za upravljanje vaših naljubših naprav hišnega kina. RedEye Mini vključite v vaš izhod za slušalke, odprite RedEye aplikacijo in že ste pripravljeni. Ne potrebujete nikakršne baterije. Ker je enota mini podprta z našo on-line podatkovno bazo, lahko upravljate naprave, četudi nimate originalnega daljica pri sebi.

Izkoristite prednost upravljanja z aktivnostmi, nastavljivimi predlogami razporeda tipk, multi-touch gestami na vaši napravi iPhone, iPod touch ali iPad za upravljanje vaših naprav.

Dopolnjen s prenosno torbico, je RedEye mini pripravljen za uporabo doma ali na poti. Ne potrebujete nikakršne baterije. ReEye mini se vključi v vaš izhod za slušalke.

Privoščite si napredne funkcije za le del cene ostalih naprednih daljinskih upravljalnikov. Združen z interaktivnim programskim vodičom in razširjeno IR bazo podatkov za isto ceno.

Cena Red Eye mini je 49 EUR z vključenim DDV.

V prihodnjem tednu bo objavljena posebna promocija za prve kupce, ki bodo lahko izdelek kupili po znižani ceni. Akcija bo veljala omejen čas in za omejeno količino izdelkov.

V primeru, da si želite zagotoviti svojega po promocijski ceni nam pišite na igor@ps-promis.si v zadevo sporočila pa napišite RedEye Akcija.

Kako RedEye mini deljue si lahko pogledate v spodnjem videu…

RedEye Pro

Redeye Pro je monogo več kot osnovni model RedEye dock, saj vam omogoča da upravljate s široko paleto opreme, ki vključuje razsvetljavo, alarmne sisteme, ogrevanje/hlajenje, črpalke, zalivalne sisteme in mnogo več. Pro vam omogoča, da še vedno uporabljate, poljubno napravo kot upravljalec, naj bo to osebni računalnik, pametni telefon ali tablični računalnik.

Preusmerjeni IR, z možnostjo nastavitve jakosti upravljanja, N/O kontakti in senzorji, RS-232, 10/100 Ethernet in 802.11 b/g Wifi omogoča Pro enoti, da komunicira z vsem, kar ji ponudite.

Namestite eno Pro enoto za upravljanje večih prostorov, in kmalu boste lahko združili več Pro enot skupaj v eno samo napravo za upravljanje še več naprav.

Napredne skripte za popolno upravljanje in enostavno integracijo drugih sistemov. Notranje napajanje, brez rotirajočih delov, design v stilu in vključeni dodatki za montažo Pro enote, bodo v celoti olajšali vaše delo.

Uporabniški vodič

Vam je ReEye rešitev novost? Ste izkušen uporabnik, a vendar imate težave pri nastavitvah sistema. Mnogo informacij lahko najdete znotraj RedEye aplikacije samo kliknikte na info ikono, kadar se ta pojavi znotraj RedEye aplikacije same v spodnjem desnem kotu zaslona. Ta uporabniški priročnik vsebuje dodatne informacije, ki bi vam lahko bile v pomoč, v primeru pa da ne odgovorijo na vaše vprašanje, vas prosimo, da te informacije poiščete na naši spletni strani, ali nam pošljite elektronsko sporočilo na info@ps-promis.si s svojim vprašanjem. Želimo si, da je vaša izkušnja z RedEye napravo Vam v užitek.

Stopimo v stik

+386 (0)51 615 236

Osnovni podatki

Matična št.: 3283887000
ID za DDV: SI11342986
TRR: 3300 0000 2410 150
SWIFT/BIC: HAABSI22

Kontaktirajte nas

New Field

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri