O nas

Smo mlada a izkušena ekipa na področju distribucije in podpore sistemov hišne avtomatizacije in drugih s tem povezanih sistemov. Vizija naše ekipe je približati tehnološke rešitve vsem uporabnikom.

Kdo smo?

Smo mlada a izkušena ekipa na področju distribucije in podpore sistemov hišne avtomatizacije in drugih s tem povezanih sistemov. Vizija naše ekipe je približati tehnološke rešitve vsem uporabnikom. Poleg tega si želimo doseči za stranke čim bolj optimalno naložbo v tehnološko opremo tako da dobijo največ za svoj denar. Ekipa se neprestano izobražuje in dopolnjuje svoja znanja. Trudili se bomo, da vam v prihodnje predstavimo tehniko, tudi laikom, na čim bolj preprost in razumljiv način. Vsa vaša vprašanja so vedno dobrodošla in vas pozivamo da nam pišete na naš e-naslov info@ps-promis.si.

Stopimo v stik

+386 (0)51 615 236

Osnovni podatki

Matična št.: 3283887000
ID za DDV: SI11342986
TRR: 3300 0000 2410 150
SWIFT/BIC: HAABSI22

Kontaktirajte nas

New Field

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri